На ремонт обласної дитячої лікарні витратять 35 млн.

Ремонтні роботи в обласній дитячій лікарні повинні розпочатися наступного року. На реконструкцію медичного закладу буде спрямовано 35 млн. грн.

Про це під час прес-конференції, присвяченій захисту прав дитини у рамках реалізації регіональної соціальної політики, повідомила заступник голови ОДА Галина Пастух.

«Починаючи з 2010-го року на оновлення матеріально-технічної бази медичної галузі, на придбання та встановлення сучасного медичного обладнання, у тому числі в дитячих медзакладах області, було спрямовано 200 млн. грн.», – відзначила Галина Пастух.

За словами посадовця, капітальний ремонт обласної дитячої лікарні є одним з пріоритетних завдань, що має бути реалізоване вже наступного року

«Сьогодні нас не задовольняє стан, у якому перебуває цей медичний заклад, адже тут лікуються діти. І якщо за рівнем підготовки медичного персоналу, за якістю надання медичних послуг у нас немає зауважень, то приміщення лікарні потребують невідкладного ремонту, – наголосила Галина Пастух.

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко відзначив, що 35 млн. грн. буде спрямовано винятково на ремонт приміщень. Зокрема, планують повністю відновити головний корпус лікарні, пральню та допоміжні відділення.

За матеріалами прес-служби КОДА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар