Новорічні свята у кіровоградській бібліотеці для дітей (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує відзначити День Святого Миколая та новорічні свята.

До Дня Святого Миколая:

Протягом тижня з 14 по 18 грудня у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів проходитиме народознавча експедиція  «Із неба в український край іде зимовий Миколай».

У відділі дитячого та сімейного читання:

10-18 грудня о 14 годині відбудеться голосне читання книг про Святого Миколая «Хочу, хочу подарунків…»;

 20 грудня о 10 годині спільно з Кіровоградською федерацією з настільного хокею буде проводитися пізнавально-розважальний ігровий турнір «Магія спорту».

Новорічні свята

Чи відомо Вам як відзначали Новий рік на Україні в давні часи? Якщо ні, тоді 16 грудня о 14 годині завітайте до відділу дитячого та сімейного читання на медіа-подорож «Новоріччя в Україні». Ви дізнаєтеся про родзинки святкування та навчитеся щедрувати та колядувати.

17 грудня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання на Вас чекає віртуальна мандрівка на сайти  Діда Мороза та Санта Клауса;

17 грудня о 14 годині  у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться засідання творчої майстерні «Талановиті пальчики»: майстер-клас «Новорічні сувеніри».

17 грудня о 14:30 запрошуємо всіх охочих у відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відвідати святковий вернісаж «Подорож у новорічному часі».

18 грудня о 10 годині 30 хвилин у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться інтерактивне голосне читання  казки Р. Кіплінга «Слоненя» з циклу заходів міні-проекту для дошкільнят «В гостях у казки».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

У відділі дитячого та сімейного читання працює «Бібліотечний клуб читання та розваг «Сонячний промінчик на книжковій полиці» за сприяння програми «Активні громадяни», що її впроваджує Британська Рада в Україні. Діти та їхні батьки  дуже гарно проводять свій вільний час: грають в розвиваючі ігри, читають книги та журнали.

Працівники бібліотеки запрошують всіх бажаючих відвідати відділ кожної неділі з 10 до 15 години. Гарний настрій, живе спілкування, порозуміння та єднання вашої родини гарантовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар