На Кіровоградщині ревнивець побив свою колишню дружину

За попередніми даними, 46-річний підозрюваний, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, на ґрунті особистих неприязних відносин завдав травм колишньому чоловіку своєї співмешканки та його цивільній дружині. Про це повідомляє Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області.

Повідомлення про подію надійшло до Бобринецького відділу поліції з лікарні, куди з тяжкими тілесними ушкодженнями голови було доправлено 25-річну потерпілу. Як з’ясувалося, швидку допомогу для жінки викликав її співмешканець, який також зазнав травм під час візиту місцевого жителя.

«У ході проведення першочергових слідчих заходів, правоохоронці встановили, що цивільне подружжя ввечері знаходилося в орендованому ними закладі відпочинку у районному центрі, де вони нині ведуть спільний бізнес. Відвідувачів у барі не було, коли до приміщення зайшов знайомий та предметом, схожим на биту, ударив кілька разів жінку та її співмешканця», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар