Оформити субсидію кіровоградцям допоможуть студенти

У Кіровограді склалася складна ситуація з обробкою заяв на оформлення субсидій від мешканців міста. Гостру проблему підняв начальник ЖЕО №3 Андрій Кур’ян під час наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 14 грудня – повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.

За інформацією керівника, кіровоградці приходять до житлово – експлуатаційної організації з нарахованими субсидіями ще за вересень потчоного року, у той час, як головне навантаження на сімейні бюджети лягає з початком опалювального сезону. А за жовтень – листопад нарахування ще не здійснені.

У свою чергу, голова Кіровської районної в місті ради Олександр Кришко повідомив, що управління соціального захисту населення працюють сьогодні у надзвичайному режимі. Катастрофічно не вистачає спеціалістів, які б долучилися до обробки тисяч заяв на оформлення субсидії.

“Люди жодним чином не повинні страждати від невчасно оброблених документів, – наголосив Андрій Райкович. – Ми можемо залучити на допомогу спеціалістам студентів вищих навчальних закладів міста, які якраз у чей час поинають проходити виробничі практики”.

Міський голова доручив відділу кадрової роботи оперативно встановити конктакт з ректорами ВНЗ і запросити студентів для виконання важливої соціальної роботи – це буде для них хорошою практикою. Як зміниться динаміка оброблення заяв на житлові субсидії у Кіровограді очільник міста пообіцяв перевірити особисто, завітавши до управління соціального захисту Кіровського району.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар