Кіровоградців запрошують переглянути 100 фільмів за 100 хвилин (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградців запрошують на прем’єру четвертого Всеукраїнського фестивалю “100 фільмів за 100 хвилин 2015”. Покази відбудуться 18 грудня  о 19:00 та 20 грудня о 17:00 у коворкінгу “KOWO”.
Щорічний Всеукраїнський фестиваль екстремально короткого кіно “100 фільмів за 100 хвилин 2015” вже вчетверте пройде в Україні. Прем’єра у Кіровограді відбудеться у коворкінгу “KOWO”, разом з іншими двадцятьма українськими містами.

«100 фільмів за 100 хвилин» — це фестиваль однохвилинного кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, які апелюють до глядачів та розповідають абсолютно різнопланові історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, підтверджуючи тим самим вислів «стислість – сестра таланту!». Ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно лише з одним обмеженням – однохвилинний хронометраж.

Деталі тут

Вартість квитків – 30 грн

Разом із багряним листям, першими холодами, шморгаючими носами та передчуттям близькості зими з’являємось і ми — всеукраїнський фестиваль екстремально короткого кіно «100 фільмів за 100 хвилин 2015». Вже четвертий рік поспіль із тисяч однохвилинних фільмів ми вибираємо «однохвилинну сотню», яка стане на варту твого позитивного емоційного фону.

Щороку однохвилинні фільми збирають біля екранів кінотеатрів тисячі глядачів від Ужгорода до Донецька, від Києва до Одеси, надаючи відновлюючий заряд випеченим літнім пекучим сонцем і стомленим мозковим клітинам та тонізуючи мозкову і творчу активність.

Якщо у тебе недостатньо часу для ста/десяти/одного фільму на тиждень/місяць/рік, якщо півторагодинна любовна мелодрама на ультрам’яких зручних кріслах із підстаканниками та місцем для попкорну в розважальних кінотеатрах переводять тебе до царства Морфея вже після ввідних титрів, якщо твій мозок вимагає нових форм та форматів, якщо в тобі на генному рівні ще живе першовідкривач та дослідник — знай, фестиваль чекає на тебе!

З самого початку існування фестиваль проходить у форматі експерименту, передусім експерименту над самим собою, адже гарантувати, що після перегляду тебе можна буде назвати «нормальним», не може ніхто!

На злобу критикам, так вже вийшло, що «100 фільмів за 100 хвилин» — це фестиваль екстремально короткого кіно (не плутати з роликами, кліпами чи рекламою). Це повноцінні фільми, кожен з яких апелює до глядача та розповідає історії, які, здавалось би, неможливо вкласти в одну хвилину, а все чому? Тому що з класиками важко сперечатися: «Стислість – сестра таланту!» Тут ігрове, анімаційне, документальне та експериментальне кіно без обмежень за темою, автором та іншими факторами. І цей альманах вже не може дочекатися тієї дати, коли світло у залі згасне і білий екран заповниться зображеннями зі швидкістю 24 кадри в секунду!

Три попередні роки зали усіх кінотеатрів не витримували напливу усіх фанатів «зазирнути на хвилинку», тому запрошуємо завчасно придбати квитки на фестиваль, оскільки чим ближче до початку, тим швидше розлетяться квитки, як гарячі пиріжки!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар