Обласна влада шукає нового редактора для “Народного слова”

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У зв’язку з закінченням контракту з головним редактором редакції газети Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації “Народне слово”, який укладено на термін повноважень Кіровоградської обласної ради шостого скликання до моменту призначення обласною радою наступного скликання головного редактора, оголошується прийом документів кандидатів на заміщення вакантної посади головного редактора газети Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації “Народне слово”.
Адреса редакції газети Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації “Народне слово”: м. Кіровоград, вул. В’ячеслава Чорновола, 46.

Особи, які виявили бажання на заміщення вакантної посади головного редактора газети Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації “Народне слово”, подають:

заяву кандидата про призначення на посаду;
пропозиції (фінансовий план або стратегія розвитку) щодо подальшої фінансово-господарської діяльності редакції газети Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації “Народне слово”;
особовий листок обліку кадрів кандидата;
автобіографію;
копію паспорта громадянина України;
копію документів про освіту кандидата;
дві фотокартки розміром 4х6 см;
згоду на обробку персональних даних.

Документи кандидатів на заміщення вакантної посади головного редактора газети Кіровоградської обласної ради та обласної державної адміністрації “Народне слово” приймаються до 15 грудня 2015 року за адресою: м. Кіровоград, вул. Дворцова, 28 (ІІ поверх, каб № 09, в робочі дні з 9.00 до 18.00).

Додаткова інформація надається за телефонами: 30-15-86.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар