У Кіровограді «продають» людей, щоб купити дітям новорічні подарунки

У Кіровограді проводять благодійний аукціон побачень: у соцмережі створили спільноту, де кожен охочий може розмістити своє фото. Опісля учасник аукціону зобов’язаний зустрітися з людиною, яка запропонувала найбільшу плату за побачення в коментарях під фотографією. Виручені кошти підуть на придбання подарунків до новорічних свят для дітей-сиріт.

Організатор заходу – регіональний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація Регіональних Ініціатив».

Аби стати учасником аукціону, потрібно заповнити анкету. Далі адміністратори розмістять фотографії бажаючих продати свій час в альбом «Наші дівчата» чи «Наші хлопці». Мінімальна ставка – 20 гривень. Учасник має піти на побачення з тим, хто запропонував найбільшу плату. Обов’язки людини, яка зробила ставку, – оплатити лот.

“У нас уже є заявки від шести хлопців і чотирьох дівчат, які готові витратити свій час і таким чином допомогти створити діткам новорічне свято. Вже є і перші ставки. Поки що найвища – 70 гривень. Такі побачення – це хороший спосіб завести нові знайомства, гарно провести час і долучитися до благодійності. В свою чергу ми, як організатори, звітуватимемо про отримані і витрачені кошти, – каже один із координаторів заходу Дмитро Бавикін.

Благодійний аукціон побачень триватиме до 24 грудня.

Офіційна сторінка заходу в соцмережі

Детальніша інформація: 066-616-51-28 – Дмитро Бабак.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар