У грудні податкова відповідатиме на питання кіровоградців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградська ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області повідомляє, що протягом грудня 2015 року будуть проведені сеанси телефонного зв’язку „гаряча лінія ” з наступної тематики:

– 14 грудня з 10.00 до 11.00 на тему: «Подання звітності в електронному вигляді. Надання адміністративних послуг. Актуальні питання застосування електронного цифрового підпису. Новації у застосуванні касових апаратів.» відповідатиме на запитання громадян начальник відділу звітності та надання адміністративних послуг Кіровоградської ОДПІ Андрусик Юрій Михайлович за телефоном  30-40-84.

– 21 грудня з 10.00 до 11.00 на тему: «Особливості подання звітності за 2015 рік платниками податку на прибуток.» відповідатиме на запитання громадян начальник управління оподаткування юридичних осіб Кіровоградської ОДПІ Папушой Тетяна Володимирівна за телефоном  33-04-07.

– 28 грудня з 10.00 до 11.00 на тему: «Зміни щодо подання звітності платниками місцевих податків.» відповідатиме на запитання громадян начальник відділу місцевих, ресурсних, рентних та неподаткових платежів Кіровоградської ОДПІ Кузьменко Вікторія Петрівна за телефоном 33-25-14.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар