Кіровоградщина: чоловік під час сварки вбив сусіда сокирою

Під час сварки один з чоловіків кілька разів ударив іншого обухом сокири по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці, підозрюваному загрожує від 7 до 15 років ув’язнення, повідомили редакції Першої електронної газети у секторі комунікації ГУ Національної поліції області.

Вранці 4 грудня до Гайворонського відділення поліції надійшло повідомлення жительки села про виявлення неподалік будинку тіла 34-річного співмешканця.

«У результаті проведення слідчих заходів було встановлено, що напередодні ввечері чоловік пішов до 55-річного сусіда, що проживає в іншій частині помешкання, та з яким у нього раніше виникали конфліктні ситуації. За словами господаря, гість перебував напідпитку і попросив ще алкоголю, а коли почув, що горілки немає, настійливо запропонував таки знайти спиртне. На ґрунті цього між ними виникла сварка, під час якої старший з опонентів взяв сокиру та обухом ударив молодшого по голові. На ранок наступного дня чоловік витягнув тіло потерпілого та залишив за кілька метрів за будинком», – розповів начальник Гайворонського відділення поліції Сергій Сірак.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Особі оголошено про підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу – арешт.

Раніше зловмисник відбував покарання за скоєння вбивства.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар