Куди піти на вихідні у Кіровограді (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти на вихідні у Кіровограді 5-6 грудня

У Кіровограді виготовлятимуть обереги для воїнів

5 грудня, в суботу, з 15.00 до 17.00 запрошуємо усіх небайдужих кіровоградців, дорослих з малечею, взяти участь у безкоштовному майстер-класі з виготовлення “миколайчиків” (листівок, оберегів, янголяток тощо) до Дня Святого Миколая.

Виготовлені сувеніри ви зможете забрати собі, або відправити нашим воїнам-захисникам, або залишити для ярмарку, який відбудеться під час благодійного концерту 19 грудня.

Майстер-клас проводить Ольга Краснопольська.

З собою слід прихопити:

  1. Гарний настрій.
  2. Друга або подругу, брата, сестру)))
  3. Ножиці (бажано маленькі), клей (будь-який)
  4. Кольоровий двосторонній картон (1-2 листочки)
  5. 5. Кольоровий двосторонній папір (ніжних відтінків)
  6. Простий олівець, гумку, фломастери
  7. Стрічки, мереживо, клаптики тканини, намистинки або інші прикольні речі, які займають місце у маминій скриньці для рукоділля.

Майстер-клас відбудеться у відділі мистецтв обласної бібліотеки ім. Д. Чижевського за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 24.

Вхід – вільний.

Кіровоградський обласний театр ляльок

6 грудня, 12:00

Віслючок, почувши від Зірки, що на світі є добрий Бог, якому потрібна допомога, тікає від жорстокого господаря і вирушає до Віфлеєму. Дорогою він зустрічає різних звірів і дізнається про несправедливість та оманливість світу. Побачивши у занедбаному сараї родину з немовлям та почувши про біду, яка їх підстерігає, Ослик без роздумів допомагає їм врятуватися. Лише згодом, дізнавшись, хто знаходиться у його візочку, відмовляється від манливої мрії стати зіркою і до кінця виконує свою місію. Адже до нього прийшло справжнє розуміння, що кожен має виконати своє призначення у житті і пройти свій шлях, яким би важким він не здавався.

Бібліотека ім. Т. Шевченка

6 грудня о 12 годині працівники відділу дитячого та сімейного читання запрошують всіх бажаючих на креатив-майстерку «Парад сніжинок». Під час зустрічі ви матимете можливість проявити фантазію та створити новорічні прикраси, які прикрасять книжкову виставку «Майстерня діда Мороза».

СПОРТ

Чемпіонат міста Кіровоград: Зустріч між «Багірами»

5 грудня розпочнеться четвертий тур чемпіонату міста Кіровоград з футзалу серед жіночих команд сезону 2015/2016 р.р.

В обід того дня пройдуть у спортивному залі КДПУ матчі між «Багірами» та «Нікою» і «КДПУ».

4 тур
05.12.2015 КДПУ 12:00 «Багіра +» «Багіра»
09.12.2015 КТМСГ 17:00 ФК «Гранд» «ДНЗ КПЛСП»
05.12.2015 КДПУ 13:00 «Ніка» «КДПУ»

Турнірна таблиця за посиланням

Поширити:

Залишити коментар:

коментар