У Кіровограді примусово демонтують три МАФи

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Таке рішення щойно винесла комісія Кіровоградської міської ради з питань демонтажу тимчасових архітектурних форм – повідомляє кореспондент Першої електронної.

Демонтажу підлягають три МАФи по вул. Преображенській, 84 біля дитячої обласної лікарні – “Солодка лавка”, “МТС” і “Хот-дог”.
Під час перевірки управління архітектури виявилось, що на даних об’єктах відсутні дозвільні документи.

Також демонтажу підлягають тимчасові торгівельні  споруди: ФОП “Масловська” (вул. Проеображенська, біля дитячої обласної лікарні) та два ФОПи “Кошмак” (біля дитячої обласної лікарні та обласної лікарні по просп. Університетському). Після перевірки ФОП “Масловська” вияснили, що споруду встановлено не в тому місці, де вона повинна бути. ФОПи “Кошмак” займають більшу площу, ніж зареєстровано в документах.

Тож після того як управління архітектури позбавить дозвільних документів на установлення споруд, комісія міськради прийме рішення про демонтаж цих ФОПів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар