«Нова газета» публікує статтю про скандал навколо Новенського ЦДЮТ

Обласне видання «Нова газета» публікує статтю про непросту ситуацію, в якій опинився центр дитячої та юнацької творчості «Юність» у селищі Новому.

Окремі депутати селищної ради бездоказово запідозрили керівництво у нецільовому використанні коштів. Цю інформацію підхопило одне із кіровоградський видань. На ЦДЮТ його керівника та селищного голову «впала тінь». Але доказів досі немає.

Заручниками конфлікту між селищним головою і депутатами стали працівники закладу, які не мають жодного відношення до витрачання коштів і, звісно, ж вихованці.

«Рятувати добру славу закладу, що здобувалась не один рік, виправдовуватися та пояснювати ситуацію, повертати довіру та вихованців працівникам Центру дитячої та юнацької творчості довелося самим. Коротше, вийшло як в тому анекдоті про кума: «От візьму і скажу під церквою, що у вас доньки шльондри, а ви потім доводьте, що це неправда і що у вас взагалі дочок немає…»…

… Як людина, котра свого часу працювала в позашкільній освіті, добре знаю, як важко утримати дітей після школи, зацікавити, змусити регулярно відвідувати гуртки. Знаю, якої самовіддачі це коштує наставникам, і як легко підмочений кимось ненароком авторитет закладу кидає тінь на кожного, хто сповна віддається роботі і дітям, як легко віднадити дітей зі спортивної секції до генделика і нічного клубу з усіма їхніми сумнівними принадами…», — пише автор статті.

З її повним текстом можна ознайомитися у свіжому номері «Нової газети», який вийде 19 грудня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар