Комісія запропонувала звільнити Каніщева та Зубченка за транспортну реформу

Тимчасова депутатська комісія Кіровоградської міськради перевірила те, як у Кіровограді запроваджувалася транспортна реформа, і запропонувала звільнити начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Віктора Зубченка та першого заступника міського голови Володимира Каніщева.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної, голова депутатської комісії Іван Марковський зачитав детальний звіт про роботу комісії, погоджений переважною більшістю її членів.

За його інформацією, порушення були виявлені на кожному етапі запровадження транспортної реформи. Починаючи з того, що реформа ґрунтувалася не на фаховому дослідженні і закінчуючи необґрунтованою вибірковістю при укладанні договорів. Комісія знайшла підтвердження тому, що кількість транспорту була невиправдано зменшена, а пасажиропотоки при цьому не перенаправлені.

Наостанку комісія запропонувала покласти відповідальність за неналежну організацію проведення реформи на першого заступника міського голови Кіровограда Володимира Каніщева та начальника управління розвитку транспорту і зв’язку Віктора Зубченка й звільнити їх із займаних посад.

Депутати Кіровоградської міської ради висловлювали незадоволення тим, що їм доводиться слухати таку довгу доповідь, а дослухавши, вирішили не брати даний звіт до уваги.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар