Кіровоградщина готова до боротьби з ожеледицею. А хто переможе – покаже зима

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Стан проходження опалювального сезону у Кіровограді став однією з головних тем наради міського голови Андрія Райковича з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 30 листопада.

За інформацією начальника головного управління ЖКГ Олександра Хачатуряна, у зв’язку із суттєвим погіршенням погодних умов та стрімким зниженням температури зовнішнього повітря, опалювальний сезон у Кіровограді розпочався з 12 жовтня 2015 року. З початку опалювального періоду ліквідовано 189 поривів мереж. Ремонтні бригади підприємств тримають на контролі усі теплові мережі – станом на 30 листопада аварій на магістралях і внутрішньобудинкових мережах не зафіксовано.

Окремо Олександр Хачатурян звернувся до власників квартир – абонентів КП “Теплоенергетик” і ДП “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”. Він наголосив на необхідності вчасних і повних розрахунків за отримані послуги, що є гарантією безперебійного забезпечення житлових будинків теплом упродовж всього опалювального сезону. Олександр Хачатурян також попросив мешканців верхніх поверхів багатоквартирних будинків проявити лояльність і допускати спеціалістів ЖЕО до систем централізованого опалення, щоб розповітрити батареї на нижніх поверхах.

Міський голова під час наради перевірив, чи готові комунальники до роботи в умовах снігопаду і ожеледиці. Олександр Хачатурян проінформував про наявність на складах підприємства “Кіровоград – Універсал 2005” 600 тон відсіву і 150 тон технічної солі. Цього достатньо на тиждень роботи, запевнив начальник профільного управління. Загалом же, укладені угоди на поставку 3600 тон посипного матеріалу, який завозитиметься за потребою.

Андрій Райкович доручив контрольній службі міської ради тримати на постійному контролі якість закуплених матеріалів. Очільник міста також наголосив, що всі майбутні закупівлі з міського бюджету відбуватимуться виключно через відкриті електронні тендери.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар