На Кіровоградщині у ДТП постраждав чоловік – терміново потрібні донори

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Новгородці 62-річний Олексій Овчаренко їхав на своєму скутері додому. Слідкуючи за всіма правилами дорожнього руху, чоловік  повертав наліво. Автівка на високій швидкості порушила його маршрут. Зараз Олексій знаходиться у важкому стані і йому терміново потрібні донори 1+ групи крові.

Олексій Овчаренко їхав на своєму скутері по трасі “Кривий Ріг-Кіровоград”, яка проходить через Новгородку. Ввімкнувши лівий поворот, чоловік уже мав з’їхати із тієї зловіщої дороги. Проте автівка, яка їхала на великій швидкості, не дала Олексію того зробити.

“Гальмівного шляху взагалі не було. Водій авто зупинився тільки метрів за 80”, – розповідає Першій електронній внучка Олексія Марина і додає: “На трасі “Кривий Ріг-Кіровоград” автівки літають на високій швидкості. Тому і біля Новгородки часто стаються аварії”.

Наразі 62-річний Олексій Овчаренко знаходиться у Новгородківській ЦРЛ у важкому стані. Перевезти чоловіка до обласного шпиталю неможливо, оскільки він навіть не може самостійно дихати. Під час ДТП він отримав серйозні травми і втратив багато крові.

Олексію потрібно багато донорів. Уже завтра треба хоча б двоє донорів, щоб лікарі могли боротись за  життя чоловіка. Крапля вашої крові може дати шанс чоловіку знову дихати.

Здати кров для Олексія можна на Кіровоградській обласній станції переливання крові (навпроти дитячої обласної лікарні) з 9:00 до 12:00. Мати при собі паспорт. Процедура займе не більше пів години.

Дізнатись, як підготуватись до здачі крові можна за телефоном: 099 441 39 14 (координатор АДМУ Ольга)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар