Кіровоградський військкомат: солдати-строковики не їхатимуть в АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За повідомленням Кіровоградського обласного військового комісаріату на Кіровоградщині триває призов на строкову військову службу, який закінчується 30 листопаду цього року.

Солдати-строковики отримують грошову компенсацію у розмірі трьох мінімальних заробітних плат – дві мінімальних заробітні плати (2752 гривні) на початку служби, та ще одну після закінчення служби.

Військовослужбовці строкової служби їдуть на навчання в підрозділи та частини – там здійснюється належне харчування та речове забезпечення. В зону АТО їх не відправляють. Нагадаємо, відповідно до рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28.08.14 року військовослужбовці строкової служби не будуть залучатися до виконання бойових завдань в зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

Строковики після закінчення терміну проходження військової служби можуть в подальшому працювати в усіх видах силових структур – Національна Поліція, СБУ.

З приводу термінів проходження строкової військової служби, потрібно зауважити, що якщо раніше до 12 місяців проходили військову службу “магістри”, то тепер аналогічний термін встановили і для “спеціалістів”.

За довідками звертатися до військового комісаріату за місцем проживання (реєстрації) або та за телефоном: (0522) 24-94-28.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар