8-місячна Станіслава із Кіровограда отримала страшні опіки: потрібні кошти та донори (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

8-місячна Станіслава із Кіровограда отримала сильні опіки. Маленька дівчинка вже перенесла першу операцію, але потрібно ще багато донорів і дуже багато коштів. Її мама-одиначка не має таких коштів. Знайомі просять про допомогу небайдужих.

Про трагедію, яка сталась із 8-місячною Стасею розповіла Антоніна Басова.

“Учора пізно ввечері подзвонила моя знайома з Кіровограда.Трапилася біда – її 8 місячна донька Станіслава перевернула на себе чайник з окропом і отримала сильні опіки. Ситуація така, що допомогти нікому – Наташа сирота і мати-одиначка, виховує двох дітей, живе в приватному будинку без зручностей. Після того, як оплатила першу допомогу, в гаманці залишилося 100 гривень. Родичів немає, всі друзі і знайомі вже скинулися, хто скільки зміг на надання першої допомоги, хто зміг дав у борг.

Сьогодні маленьку перевели в обласну лікарню, зробили першу операцію з пересадки шкіри. Потрібно оплачувати лікування і майбутню другу операцію. Телефонували на гарячу лінію МОЗ, в фонд Ахметова – в допомозі відмовили. Поки одна надія на небайдужих людей.

Наталю знаю особисто, з дитинства практично. Ручаюся, що ні шахрайка і ручаюсь, що ситуація в сім’ї не найблагополучніша, допомога дуже потрібна:

1. Здати кров. Можна здати будь-яку групу, в обласній лікарні на 8-му поверсі, завтра з 10 до 12, сказати для Філіппової Станіслави з опікового відділення. З собою мати паспорт або будь-який документ з фотографією, що підтверджує вашу особистість. Повідомте будь ласка Антоніну, будь ласка, хто збирається йти, щоб вона передала, скільки людей збирається і чи буде ще потреба.

2. Перевести можливі фінанси на картку Привата 5168755624650814, одержувач Філіппова Наталія Григорівна

3. Зателефонувати Наталі, під’їхати в обласну лікарню і купити щось з ліків, які видають за списком кожен день (телефон можна дізнатись у приватних повідомленнях Антоніни)

4. Купити продуктів і передати особисто в руки, теж буде не зайвим, мені здається”.

Таке повідомлення розмістила на своїй сторінці у Фейсбуці Антоніна Басова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар