Касира банку засудили за привласнення 770 тисяч гривень

У Кіровограді касира банку за привласнення більше 770 тисяч гривень засудили до 7 років позбавлення волі.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі прокуратури області.

Досудовим слідством встановлено, що 43-річна зловмисниця, працюючи на посаді головного касира місцевого банку, влітку цього року, користуючись своїм службовим становищем, шляхом внесення неправдивих відомостей до офіційних документів привласнила кошти на загальну суму близько 773 тис. грн., замінивши їх сувенірними.

Порушницю затримали під час ревізії установи.

Незважаючи на те, що підсудна вину у вчиненні злочинів, передбачених ч.5 ст. 191 КК та ч.1 ст.366 України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, службове підроблення) – не визнала, її вина доведена зібраними та перевіреними у справі доказами.

Вироком Кіровського районного суду м. Кіровограда її засудили до 7 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного їй майна.

Крім того, суд позбавив колишнього касира права протягом трьох років обіймати посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, а також у повному обсязі задовольнив цивільний позов потерпілих на суму близько 773 тис.грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар