Кіровоградщина: конкурентів соратниці Ляшка не допустили до участі у тендері

Управління освіти, молоді та спорті Олександрійської міської ради 9 листопада за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Виробничо-комерційна фірма» Астера» договір на двох будівництво котелень 3,70 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пишуть “Наші гроші”.

Планується побудувати блочно-модульні котельні для заміщення споживання природного у гімназії ім. Т. Г. Шевченка-школі мистецтв по вул. 20 років Жовтня, 19 та у навчально-виховному комплексі №17 на пр. Леніна, 130.

Обидві котельні будуть мати потужність 560 кВт. Також передбачено проведення проведення сантехнічних, водопровідних робіт та ін.

Вартість заміни обладнання котельні для гімназії – 1,70 млн грн, а для НВК – 2,00 млн грн.

До торгів не були допущені ПП «Форум» та НВФ «Ганза». «Форум» Віри Загурської запропонував за обидва лоти 3,88 млн грн., але пропозиція була відхилена через неправильну нумерацію сторінок поданої документації.

Через відсутність довідок з ОДПІ та Держреєстру було віхилено пропозицію ТОВ «НВФ «Ганза», що пропонували виконати роботи за 4,17 млн грн. Власниками фірми є Михайло Кучірка та Петро Багрій –засновник Фонду сприяння розвитку Національного художнього музею України, президент Асоціації «Виробники ліків України», чиї фірми є одними з найбільших постачальників медпрепаратів для Міністерство охорони здоров’я.

Таким чином, єдиним допущеним конкурентом переможця на торгах було ПП «Грант-Буд».

ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Астера» було зареєстроване в кінці 2013 року, засновником фірми є Микола Лиська, а керівником – Ольга Кузів. Вона балотувалась на місцевих виборах до Нікопольської міської ради та Дніпропетровської обласної ради від Радикальної партії Олега Ляшка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар