Кіровоградщина: учасників АТО та переселенців фінансово підтримуватиме Данія (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Кіровоградщина може розраховувати на датську фінансову підтримку програм соціального захисту переселенців та учасників АТО

Про це повідомляє сайт Кіровоградської ОДА
Заступник голови облдержадміністрації Віта Атаманчук зустрілася з представниками Червоного Хреста киянками Ганною Бойсюк та Леонорою Кадом і Мадзом Оскаргаардом, який представляє Данію. Під час зустрічі обговорювалися питання соціального захисту внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО та членів їх родин.
Наразі Данія формує бюджет підтримки України і в рамках програми Червоно Хреста соціально-психологічної реабілітації сімей-переселенців та учасників АТО на фінансову допомогу може розраховувати і Кіровоградщина. Наша область плідно співпрацює з регіональним відділенням Червоно Хреста саме в плані допомоги внутрішньо переміщеним особам, а також родинам загиблих учасників АТО, мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців, цей досвід високо оцінили в центральному офісі організації, саме тому Кіровоградщина й потрапила до переліку регіонів, які можуть розраховувати на фінансову допомогу в рамках зазначеної програми.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар