На Кіровоградщині пройшов марш на підтримку Франції (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Учора, 15 листопада, в Олександрії пройшов марш “NO MERCY” проти тероризму за участю Цивільного корпусу “Азов. Олександрія”, громадської організації “Сильна Олександрійщина” і жителів міста.

Керівник місцевого “Азова” Ігор Глущенко оголосив метою заходу співчуття Франції, а також заклик знайти і покарати терористів.”Немає пощади терористам, ми проти помилування. Ми просимо їх знайти і максимально покарати”, – сказав Глущенко.

П’ятдесят чоловік пройшли від площі Кірова до площі Леніна. Колону супроводжували поліцейські автомобілі й піші патрулі. Символом маршу став білий ганчір’яний банер з кривавої написом “NO MERCY” (англ. – Ніякої пощади). Окремі активісти несли запалені лампади і свічки.

В дорозі учасники маршу скандували: “Сьогодні Франція, завтра – Україна”, “Ні – тероризму”, “Слава Україні, Героям – слава”.

На центральній площі колона зупинилася біля православного хреста, біля підніжжя якого з лампад і свічок виклали слово “PARIS”.

Глущенко попросив присутніх не забувати про антитерористичну операцію на сході України і допомагати армії хто чим може. Закликав бути згуртованими і оголосив хвилину мовчання про що гинуть у АТО бійців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар