Серпокрилов вважає, що селянам треба підвищити зарплату

Зважаючи на більш, як 30-відсоткове зростання індексу валової продукції в сільському господарстві, відповідно має зрости й оплата праці селян.

Як передає кореспондент Першої електронної, таку думку під час сьогоднішньої апаратної наради в облдержадміністрації висловив перший заступник голови ОДА Віктор Серпокрилов.

«Більше 30 відсотків – індекс зростання валової продукції в сільському господарстві. Практично все це відбувається за рахунок збільшення продуктивності праці. Ми не розширюємо землі,вони обмежені, ми забезпечуємо лише збільшення врожайності. Це відповідним чином повинно позначитися на розмірі заробітної плати в сільському господарстві», – сказав посадовець.

Даючи з цього приводу розпорядження директору департаменту агропромислового розвитку Сергію Шевченку, Віктор Серпокрилов наголосив: «Думаю, ні для кого не секрет, що левова частина тіньових оборотів іде від землі, тому що тут дуже багато можливостей для маневру. Але нам необхідно виводити аграрний сектор із тіні, особливо – показники по заробітній платі».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар