Серпокрилов наказав не дати торговцям підзаробити під час свят

Напередодні новорічних свят важливо не допустити безпідставного зростання цін. 

На цьому під час сьогоднішньої апаратної наради в облдержадміністрації наголосив перший заступник голови ОДА Віктор Серпокрилов, передає кореспондент Першої електронної.

«Я звертаюся до керівників територій, до інспекції по цінам, до контролюючих органів, антимонопольного комітету – контролювати цінову ситуацію в області, тому що є потенційне бажання представників нашої торгівлі трохи підзаробити під час свят. В усьому світі йде зменшення цін перед Різдвяними святами для того, щоб збільшити обсяги реалізації товарів, а в нас навпаки – ціни чомусь починають зростати. Механізми вам відомі, вони відпрацьовані в області, і я просив би, щоб вони були використані. Йдеться про те, що кіровоградські виробники повинні взяти участь у ярмарках, виставках, які ми будемо проводити наприкінці року. Це – прямі поставки кіровоградських виробників на полиці мережевої торгівлі, а також безпосередній продаж на передноворічних і передріздвяних ярмарках.

Віктор Серпокрилов дав завдання головам РДА – посилити роботу з місцевими товаровиробниками, знати про їхні потреби, сприяти їм і контролювати рівень цін у соціальних магазинах і відділах. Так само, запевнив він, контроль вестиме й «Гаряча лінія», яка фіксуватиме заяви і звернення громадян.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар