Куди піти на вихідні в Кіровограді 14-15 листопада

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Куди піти на вихідні в Кіровограді 14-15 листопада

Фізико-математичний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету

14 листопада, 10:00

Фізико-математичний факультет Кіровоградського державного педагогічного університету запрошує випускників шкіл на круглий стіл «АБІТУРІЄНТЕ, ПРОГНОЗУЙ СВОЮ ФОРТУНУ!» у суботу 14 листопада о 10:00 у 7-ми поверховому корпусі КДПУ у 214 аудиторії.

Круглий стіл «АБІТУРІЄНТЕ, ПРОГНОЗУЙ СВОЮ ФОРТУНУ!» заплановано на бакалаврському напрямку «Статистика» та магістерській спеціальності «Прикладна та теоретична статистика» фізико-математичного факультету. Планується, що такі заходи для абітурієнтів будуть проводитись на фізико-математичному факультеті щомісяця.

Програма Круглого столу «АБІТУРІЄНТЕ, ПРОГНОЗУЙ СВОЮ ФОРТУНУ!»:
10:00-10:10 Вітальне слово декана фізико-математичного факультету професора Ріжняка Р.Я.: інформація про фізико-математичний факультет та спеціальності – «Інформатика», «Фізика», «Математика», «Технологічна освіта»
10:10-10:20 Інформація про спеціальність «Статистика» та презентація професорсько-викладацького складу випускової кафедри (завідувач кафедри прикладної математики, статистики та економіки, професор Авраменко О.В.)
10:20-10:30 Студентське дозвілля: конкурси, спорт, іноземна мова, студентське самоврядування, музичні перерви, гуртки за інтересами, гуртожиток (профорг кафедри, доцент Яременко Л.І. )
10:30-11:00 Кава-брейк (кава, чай, сік, печиво, цукерки) та роздача інформаційних матеріалів і сувенірів
11:00-11:30 Зустріч з випускниками: навчання, дипломні роботи, працевлаштування
11:30-12:00 Екскурсія по фізико-математичному факультету (мультимедійні аудиторії, комп’ютерні лабораторії, фотогалерея, музей комп’ютерної техніки)

Коворкінг KOWO

14 листопада, 10:00

У суботу, 14 листопада у Кіровограді у Коворкінгу KOWO (пров. Василівський 10, 5 поверх) відбудеться перша Всеукраїнська ІТ-конференція “KirovohradJS”. У конференції візьмуть участь провідні розробники JavaScript та NodeJS із усієї України. Спікери та учасники запрошені із Києва, Одеси, Харкова.

Програма конференції розрахована як на професіоналів, так і на початківців. Досвідчені спеціалісти розкажуть про нові технології та тренди розвитку JS, поділяться власним досвідом. KirovohradJS – це майданчик обміну досвідом для девелоперів Країни.

Детальна інформація про захід на сайті Контактна особа: Євген +380502266791

Театр Кропивницького
14 листопада, 16:00

Театр Кропивницького запрошує 14-го листопада на виставу «За двома зайцями».

Це комедія класика української драматургії Михайла Старицького не втрачає своєї актуальності і сьогодні. Історія про веселого авантюриста Свирида Голохвостого насичена сучасною популярною музикою та акторськими трюками. У яскравій виставі відомого українського режисера, лауреата багатьох всеукраїнських та міжнародних фестивалів, заслуженого діяча мистецтв України В’ячеслава Жили поряд з майстрами сцени бере участь майже вся творча молодь колективу театру.

Живий звук, стилізовані декорації, які створюють атмосферу київського Подолу, приємно здивують глядача. На вас чекає багато гумору, дотепів, жартів, адже багато фраз із п’єси стали народними.

Театр ляльок

15 листопада, 12:00

Театр ляльок запрошує 15-го листопада на виставу “Айболить і Бармалей”. Початок вистави о 12.00

Маленькі мавпенята у далекій африканській країні Лімпопо потребують негайного лікування. Хоробрий доктор, разом зі своїми вірними друзями, без вагань відправляється на допомогу. Але на його шляху зустрілися злодії на чолі з Бармалеєм, які схопили та ув’язнили усіх мандрівників. Хто ж тепер допоможе визволити друзів з полону, і що трапиться з бідними хворими мавпенятами, якщо вони вчасно не отримають необхідні ліки?..
Автор інсценізації і режисер-постановник – О.Іноземцев. Художник-постановник – П.Босий. Музичне оформлення – О.Шеременко. Хореограф – Є. Похиленко.Помічник режисера – Л.Черкашина, заслужена артистка України. Мова виконання – українська. Тривалість вистави – 55 хвилин. Вистава розрахована на глядачів старшого дошкільного та молодшого шкільного віку

Стадіон “Зірка”

14 листопада,  14:00

Черговий матч у Чемпіонаті України кіровоградська “Зірка” проведе вдома 14 листопада 2015 року з командою “Гірник-Спорт” (Комсомольськ).

Початок матчу о 14:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар