Кіровоградський “Правий сектор” підтримав Яроша

Дмитро Ярош для нас залишається єдиним Лідером та Провідником Руху!” – повідомляє голова Кіровоградського обласного осередку НВР ПС Олександр Золотарьов на офіційній сторінці “Правого сектору”.

“Заявляємо про повну підтримку позиції нашого Провідника Дмитра Яроша і вважаємо, що у відставку повинен іти не Провідник, а ті, хто самі себе призначили «проводом» і зрадили не тільки Провідника, а й увесь Національно-визвольний Рух та ідею побудови Української Самостійної Соборної Держави, вчиняючи розкол у силі, на яку покладають свої надії свідомі українці”, – пишеться у повідомленні.

Керівництво Кіровоградського осередку “Правого сектору” повідомляє, що проведена у Києві 8 листопада2015 року «партійна конференція» НВР ПС є грубим порушенням статутних норм партії і не має нічого спільного із внутрішньопартійним життям. Лише вищий керівний орган партії – з’їзд – має право обирати Голову партії та новий Центральний Провід. Крім того, хто уповноважував так званих «делегатів конференції» представляти обласні осередки? Частина Кіровоградського обласного осередку на чолі з в. о. Голови Є. Миценком, яка бездіяла та рвалася до влади і керувалася лише власними амбіціями, підтримала тепер самопроголошений «провід». Провід Кіровоградської обласної організації, і тим більше обласна конференція, не приймали рішення про делегування на «конференцію» Є. Миценка, який не має права проголошувати від імені Проводу обласного осередку” .

Поширити:

Залишити коментар:

коментар