Кабмін поділив Кіровоградщину на 20 спроможних територіальних громад

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кабінет Міністрів України своїми розпорядженнями затвердив перспективні плани формування територій громад Львівської та Кіровоградської областей, повідомила прес-служба Мінрегіону України.

Відповідні проекти розпоряджень Уряду розроблено Мінрегіоном згідно з вимогами Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Методики формування спроможних територіальних громад та ґрунтуються на рішеннях відповідних обласних рад.

Згідно з розпорядженнями, у Львівській області буде створено 85 спроможних (об’єднаних) територіальних громад, у Кіровоградській – 20 об’єднаних громад.

Запланована кількість об’єднаних громад у цих областях ще не остаточна. Через недотримання вимог діючої Методики під час розроблення перспективних планів, Львівській та Кіровоградській обласним державним адміністраціям доручено продовжити роботу щодо підготовки пропозицій про внесення змін до перспективних планів формування територій громад областей та винести їх на розгляд Кабінету Міністрів України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар