На Кіровоградщині вогонь забрав у багатодітної матері дах над головою. Потрібна допомога

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Олександрійщині збирають гроші погорільцям з села Червона Кам’янка.

Про це повідомляє корреспондент Першої електронної з Олександрії.

Нещодавно у селі Червона Кам’янка згорів житловий будинок, в якому мешкала 32-річна Юлія Михайлова з п’ятьма малими дітьми, двоє з яких – дошкільнята. Через пожежу, що виникла в наслідок короткого замикання електропроводки, їхня оселя вигоріла з усіма пожитками.

Зароблене опинилось на смітнику: ліжка, плита, телевізор. Згоріло все – від горщика до останньої сорочки. Нині родина самотужки ремонтує залишки стін, але грошей бракує на навіть на найнеобхідніше. Немає за що придбати теплі речі для дітвори, будівельні матеріали й меблі. Хата пустує, бо не має за що повернути в неї колишнє життя.

 “Будемо вдячні за кожну гривню, перераховану на наш рахунок!” – говорить Віта Трачук

Разом з тим, Юлія і сама приклала чимало зусиль, щоб поліпшити існуючу ситуацію. Не сидить склавши руки. У всіх кімнатах вимила підлогу, стіни й стелю. Господарює, як може, та й має ще невеличке господарство,  корову, поросят, качки, кури, 20 соток землі. Живе родина з шести осіб саме за рахунок власного господарства та 3100 грн на місяць, які отримує як допомогу на дітей. За ці кошти малечу прогодувати сутужно, не те що займатися відновленням будинку.

Погорільцям допомагає все село. Родина просить небайдужих допомогти, хто чим зможе. Збором допомоги для потерпілої займається її рідна сестра – Віта Трачук.

Переказати кошти можна на її карту: Приватбанк 4149 4978 2998 1713. Контактний телефон Віти: 098-986-27-44.

Або ж картку Ощадбанку 5104 7700 1325 0610 на ім’я Юлії Михайлової

Поширити:

Залишити коментар:

коментар