Петрівська виправна колонія пройшла перевірку

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Заступник начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області Наталія Рогожко здійснила прийом засуджених з особистих питань та перевірку організації діяльності Петрівської виправної колонії (№ 49)

Днями заступник начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області підполковник внутрішньої служби Наталія Рогожко з робочим візитом відвідала Петрівську виправну колонію (№49).

В рамках відвідування, здійснена ретельна перевірка організації несення служби особовим складом й забезпечення корисного дозвілля засуджених й їхнього психологічного супроводу, а також увага зверталась на санітарно-гігієнічні умови приміщень, в яких безпосередньо перебувають засуджені.

У супроводі начальника установи полковника внутрішньої служби Едуарда Куща було перевірено відділення ресоціалізації засуджених, приміщення ДІЗО, ДПК та ПКТ та такі об’єкти основної діяльності функціонування, як їдальня, медична частина, крамниця, а також нещодавно відремонтований за сучасними вимогами банно-пральний комплекс. Також в рамках візиту перевірено готовність установи до повноцінного функціонування протягом зимового періоду.

За результатами перевірки заступник начальника управління ДПтС України в Кіровоградській області  Наталія Рогожко вказала на певні недоліки, наголосивши на їх негайному усуненні, зосередила увагу персоналу на подальшому якісному виконанню своїх службових обов`язків та виконавчій дисципліні.

Після обходу режимної території заступник начальника управління Наталія Рогожко здійснила прийом засуджених з особистих питань. Засуджені особисто спілкувались й запитували про те, що найбільш їх цікавило. Мова йшла про можливість застосування до тих чи інших засуджених заохочувальних норм законодавства (умовно-дострокового звільнення, заміни невідбутої частини покарання більш м’яким, забезпечення паспортизації громадян, які до засудження були мешканцями тимчасово окупованих територій. Скарг від засуджених на дії адміністрації установи та умови тримання не надходило. Всі поставлені питання були обговорені та надано розпорядження щодо невідкладного вирішення проблем засуджених.

Петрівська виправна колонія управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар