В Олександрійському районі буде створено Центр надання допомоги учасникам АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрійському районі буде створено Центр надання допомоги учасникам АТО. Це питання під час зустрічі з головою Олександрійської райдержадміністрації Андрієм Коломійцевим сьогодні, 4 листопада, обговорювали місцеві волонтери, демобілізовані бійці, керівники районного центру соцслужб, управління соцзахисту  й журналісти.

За словами Андрія Коломійцева, головним завданням новоствореного Центру буде вирішення найрозповсюдженіших проблем бійців АТО та їхніх сімей. Працюватиме дорадчий орган за принципом єдиного вікна, і люди, які долучаться до його роботи, будуть виключно волонтерами.  Хто ж очолить новостворений  Центр – поки що невідомо. Втім, людина, якій довірять цю посаду, виконуватиме одночасно й функцію радника голови Олександрійської РДА з питань надання допомоги учасникам АТО.

Свої пропозиції щодо кандидатури керівника центру вже найближчими часом  мають подати керівники усіх волонтерських організацій та об’єднань, що діють в регіоні. І лише після цього буде визначено, де  чи на базі якої доброчинної організації діятиме новий Центр. Формат його роботи, як допоміжного органу для Олександрійської РДА, обговорюватимуть на наступних зустрічах.

Як зазначив Андрій Коломійцев, головне зараз не залишати бійців наодинці зі своїми проблемами. «Вони вже пройшли дуже тяжкий шлях. Тому всі разом ми повинні об’єднати наші зусилля, аби якнайефективніше їм допомогти», – зазначив голова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар