Кіровоградські дошкільнята познайомились із рятувальною справою (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кіровограді до пожежно-технічної виставки музею завітали вихованці дитячого садочка «Супутник».

Учора, 3 листопада, на екскурсію до пожежно-технічної виставки-музею Управління ДСНС в області  завітали у гості вихованці  дитсадка №23 «Супутник» м. Кіровограда.  Завідувач виставки Оксана Мачак ознайомила дошкільнят з історією створення пожежної охорони, технічними можливостями гасіння пожеж та озброєнням бійців Служби «101» у давноминулі часи і сьогодення. Але, звичайно, найважливішою для маленьких кіровоградців є зала профілактики та попередження пожеж. Показ дзеркальних діарам, трансляція навчального відеофільму «Варто знати кожному», ознайомлення з макетами застарілих боєприпасів та зразків сучасних вибухових пристроїв та перших дій у разі їх виявлення  –   все це слугує для того аби переконати відвідувачів, що слід дотримуватися правил пожежної і техногенної безпеки та берегти власне життя і здоров’я  від необачних вчинків.

Окрім виставки-музею, діти побували й на екскурсії  у державній пожежно-рятувальній частині №1 м.Кіровограда, ознайомилися з технікою, бажаючі мали можливість відчути себе рятувальниками, вдягнувши  каску й посидівши за кермом  пожежного автомобіля. Діти були у захваті від подорожі до країни знань з безпеки життєдіяльності. У спілкуванні з працівниками Служби порятунку вони пообіцяли, що ні в якому разі не будуть гратися з вогненебезпечними предметами та завжди прислухатимуться до порад дорослих в питаннях безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар