Знам’янка та половина районів не купують кіровоградське

До переліку територій, на яких не надто активно реалізовується продукція місцевих товаровиробників, потрапили місто Знам’янка та 11 районів області.

В Кіровоградській обласній державній адміністрації проаналізували показники виконання програми “Купуй кіровоградське”. Результат не надто задовольнив голову ОДА Андрія Ніколаєнка.

«У розрізі територій вкрай незначні обсяги реалізованої харчової продукції за січень-жовтень у Знам’янці та у половині районів, а саме Бобринецькому, Вільшанському, Долинському, Добровеличківському, Компаніївському, Маловисківському, Новгородківському, Новоархангельському, Петрівському, Ульяновському і Устинівському», – прозвучало на засіданні робочої групи “Сталий регіональний економічний розвиток”, присвячене підведенню підсумків реалізації проекту “Купуй кіровоградське” у поточному році.

Не задовольняє керівника області і той факт, що з року в рік на важливих презентаційних заходах національного рівня, як-то виставка “Барвиста Україна” чи конкурс “100 кращих товарів України” Кіровоградщину представляють практично одні й ті ж виробники.

Боротися із негативними показниками будуть нарадами. Керівники територій отримали завдання провести їх за участі представників місцевих підприємств-товаровиробників і сільськогосподарських підприємств разом з керівниками підприємств торгівлі, щоб обговорити з ними завдання щодо вдосконалення проекту “Купуй кіровоградське”.

За матеріалами сайту ОДА.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар