Громадська організація з Кіровограда збирає гроші для спортивного центру по всьому світі

Громадська організація «Українське Патріотичне Об’єднання «Борець» почала кампанію зі збору коштів на відомому світовому ресурсі для краудфандінгу під назвою Indiegogo. Це вперше громадська організація із Кіровоградщини використовує світову практику залучення ресурсів за допомогою великої кількості дрібних пожертв.

Українське Патріотичне Об’єднання «Борець» збирає кошти для ремонту спортивного центру розташованого на Масляниківці, де дітки і молодь займаються бразильським джиу-джитсу. Керівник УПО «Борець» Євген Скирда розповідає, що для початку вони планують зібрати протягом тридцяти днів 500 доларів США, щоб провести ремонтні роботи.

“Ми будемо вдячні за кожні 5, 10, 20 доларів, які нам пожертвують, і у відповідь обіцяємо розмістити фото донорів на стіні у нашому центрі, поширити їхнє відео на місцевому телебаченні, або й вислати футболку із лого нашого клуба”, – каже Євген Скирда.

Наразі вже є дві пожертви по 30 доларів США кожна – від тренерок із проекту WAKE (Women’s Alliance for Knowledge Exchange), які, власне і навчили керівник Кіровоградського прес-клубу Вікторію Талашкевич на семінарі tech2empower, як створювати такі компанії по збору коштів он-лайн.

“Коли громадські організації не йдуть у ногу з часом і не вчаться новим технологіям, вони втрачають велику кількість можливостей, тож у Кіровограді я і моя колега Ольга Гріднєва плануємо навчити всіх, кому це буде цікаво, як робити кампанії на Indiegogo, створювати веб-сайти за допомогою Google, використовувати Canva та інші інструменти, – обіцяє Вікторія Талашкевич.

Посилання на кампанію ТУТ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар