Опитування у Кіровограді сфальсифіковане – Асоціація політичних наук

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Асоціація політичних наук підозрює опитування про перейменування міста сфальсифікованим. Адже дані екзитполу, які оприлюднила сьогодні Асоціація політичних наук, категорично різняться від даних підрахункових комісій.

Про це повідомив Першій електронній газеті  голова Кіровоградської обласної організації Асоціації політичних наук Дмитро Сінченко.

За даними екзитполу, Єлисавеград підтримали 27,1%. Натомість комісія нарахувала 71,4%. Інгульськ обрали 21,6% респондентів. У бланках опитування міськради нарахувалось 8,8%.

Златопіль під час екзитполу підтримали 19,9% кіровоградців. А за даними міськради цю назву обрали всього 7,9%.

Більшість кіровоградців висловлювали свою категирочну позицію проти перейменування. На їхню думку, зараз є більш важливі речі, на які варто витрачати кошти. Тож незважаючи на закон, містяни проти перейменування.

Дмитро Сінченко наголосив, що екзит-пол проводився на виході з виборчих дільниць: “Ми не можемо стверджувати, що ці люди брали участь у міському опитуванні”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар