Кіровоградські студенти поговорили про майбутнє країни (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 29 жовтня, в КДПУ ім. В. Винниченка відбулось засідання круглого столу, де молодь міста обмінялася думками з приводу суспільно-політичних процесів у країні та з’ясувала свою роль у цих процесах.

У  читальній залі для науковців КДПУ зібрались студенти Кіровоградського національного технічного університету, Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права ім. М.П. Сая, курсантів Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету, і, звісно студенти педуніверситету.

Засідання круглого столу, присвячене 25-ій річниці Студентської революції на граніті “Майбутнє за молоддю”. Тож саме цього дня і вирішили закликати молодь до дискусії.

“Молодь повинна зрозуміти, що майбутнє саме за нею”, – зазначила координатор круглого слолу, студентка факультету історії та права КДПУ Софія Гребенюк.



Поширити:

Залишити коментар:

коментар