На Кіровоградщині незаконно виловлюють рибу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Двох мешканців міста Новоукраїнки, 42 та 43 років, на водоймі біля одного з сіл застали працівники Кіровоградрибохорони. Правоохоронці, що прибули на місце події, виявили у чоловіків риболовне знаряддя та більше 20 кг риби.

26 жовтня до Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про незаконний вилов риби двома громадянами.

– Працівники міліції встановили особи правопорушників. Ними виявилися жителі районного центру. На місці було виявлено чотири сітки для вилову риби, електровудку та акумулятор до неї, а також мішки з уловом загальною вагою 24,5 кілограма, – повідомив т.в.о. начальника Новоукраїнського РВ УМВС в області Роман Гребенюк.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом» Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

За матеріалами Новоукраїнського РВ

УМВС України в Кіровоградській області

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар