«Кіровоградські магістральні мережі» допустили порушень на чверть мільйона гривень

Фахівці Держфінінспекції в Кіровоградській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Відокремленого підрозділу «Кіровоградські магістральні електричні мережі» ДП «НЕК «Укренерго» виявили порушень на суму 235 тис. грн.

Про це Першій електронній повідомила прес-служба Держфінінспекції в Кіровоградській області.

Ревізією встановлено, що замовником – Дніпровською ЄС ДП «НЕК «Укренерго» укладені договори з приватною луганською фірмою ВТО «Будівельник» щодо проведення на території Кіровоградської області робіт по розчистці повітряних трас від паростей на загальну суму 603 тис. грн. Зокрема виконавцями даних робіт застосовувалася великогабаритна автотехніка – 3 бульдозери, пригнані з Луганська.

Під час проведеної зустрічної звірки у ВТО «Будівельник» виявили, що дане товариство власної техніки не має, а бульдозери бралися в найм у іншого приватного підприємства, де колишнім керівником був теперішній директор ВТО «Будівельник». Окрім цього, койко-місця для проживання працівників із Луганщини під час виконання цих робіт (мешкали у спеціалізованих вагончиках) надані приватною луганської фірмою, де директор ВТО «Будівельник» був одним із засновників підприємства.

Також варто зазначити, що спеціалізовані органи Державтоінспекції в Луганській області не підтвердили оформлення ВТО «Будівельник» дозволів на перевезення великогабаритних вантажів, схеми маршрутів руху цього виду автотранспорту, а у Держгірпромнагляді в Кіровоградській області відсутня інформація про початок виконання робіт підвищеної небезпеки луганською фірмою на об’єктах Кіровоградських МЕМ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар