Кіровоградську молодь навчили бути громадськими діячами (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями кіровоградський осередок ФРІ провів для активної студентської молоді дводенний тренінг “Школа громадського діяча”.

Тренери із різних міст України розповідали кіровоградцям про лідерство, досконалість ораторської майстерності, реалізацію проектів, та ділились довсідом своєї роботи. Проект має на меті створити осередки людей, які будуть реалізовувати свої проекти за допомогою сучасних інструментаріїв. Та будуть освіченими і впливовими лідерами думки – будуватимуть правильне суспільство.

Серед тренерів Сергій Перникоза – програмний асистент асоціації Українських моніторів дотримання прав людини. Провів більше 50-ти тренінгів на тему взаємодії з правоохоронними органами та дотримання прав людини. Учасник програми НПМ, в рамках якої відвідував з моніторинговим візитом місця несвободи.

Євген Бондаренко – тренер, громадський діяч, Голова Ради Старійшин ВМГО ФРІ. За період тренерської роботи відчитав 87 тренінгів для різних громадських організацій, різних верств населення, у різних регіонах України. Був керівником як локальних місцевих проектів, так і Всеукраїнських: День Соборності України в Ялті, Всеукраїнський проект “Здорово”, “Зробимо Україну чистою” – координатор у м.Харків. Вишиванка для миру – найбільша Вишиванка України, Харківський наметовий табір “Be Free”, Всеукраїнські табори “Лідер” та “Крок до Лідерства”. Координатор ініціативи “За Мирний Протест у Харківській області”.

Олександра Білязе – голова Донецького осередку “ФРІ”, заступник голови Міжнардноі служби “ФРІ” та керівник відділу “Ерасмус+”. Працює проектним менеджером в Британській Раді в Україні, дебатер та мандрівник.  Мріє стати письменником та відвідати рок-фестиваль Reading & Leeds. На своєму тренінгу у Кіровограді  Олександра розповіла про міжнародні можливості для молоді.

Координатор проекту Дмитро Бабак зазначає, що “Школа громадського діяча” плає бути традиціною. “Можливо, наступний тренінг буде проведено уже навесні – все залежить від графіку тренерів”, – каже Дмитро.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар