У Кіровській раді заплуталися: спочатку підтримали Майдан, потім передумали

Після закриття сьогоднішньої позачергової сесії Кіровської районної ради Кіровограда до її голови Олександра Рацула надійшли заяви депутатів про відкликання своїх голосів, відданих за рішення районної у місті ради «Про звернення Кіровської районної у місті Кіровограді ради шостого скликання до Президента України».

Про це Першій електронній повідомили в райраді.

У ній нагадали, що сьогодні, 11 грудня відбулося пленарне засідання 25-ї позачергової сесії ради. Головним питанням роботи зібрання було прийняття змін до бюджету, що дозволять виплатити заробітну плату працівникам управління соцзахисту населення виконкому райради.

Група депутатів на чолі з Олександром Доренським заявили про свою підтримку розгляду цього питання лише у разі внесення до порядку денного засідання рішення «Про звернення Кіровської районної у місті Кіровограді ради шостого скликання до Президента України». Тільки після цього 32 депутати одноголосно прийняли бюджетне рішення.

Розгляд пропозиції Олександра Доренського викликав багато суперечок у зв’язку з тим, що текст звернення було тільки озвучено доповідачем, але не всі депутати мали змогу особисто ознайомитися з текстом рішення. Проте 28 депутатів підтримали пропозицію прийняти рішення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар