На Кіровоградщині зафіксовано спроби виносу бюлетенів та підвозу виборців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградщина. Зафіксовано спроби виносу бюлетенів та підвозу виборців З такою інформацією до  ОПОРИ звернулися свідки на дільниці №350924 у Кіровограді та спостерігач з дільниці №3 у Бобринці (перші вибори, територіальний виборчий округ).

У Кіровограді на дільниці №350924 , яка знаходиться в приміщенні Кіровоградського музичного училища молодий чоловік намагався винести два бюлетені. Після зауваження спостерігачів  кинув бюлетені та втік з території дільниці. Складено акт про порушення.

Представники штабу одного з кандидатів на міського голову Бобринця повідомив, що на дільниці №3 була спроба виносу бюлетеня. Комісія відмовилася прийняти скаргу про порушення і своїм рішенням видалила спостерігача , який зафіксував порушення,  з дільниці.

Також спостерігач ОПОРИ став свідком підвезення людей літнього віку до дільниці № 350896 у Кіровограді автобусом з міського маршруту №134. На запитання спостерігача водій відповів, що його запросила квартальна для підвезення людей старшого віку і що платить за це власник маршруту(КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», керівник Олександр Завітневич). Водій також надав телефон квартальної. На запитання по телефону жінка відповіла, що підвоз організовує Рада ветеранів.

Прес-служба Громадянської мережі ОПОРА

Поширити:

Залишити коментар:

коментар