Кіровоградщина: кубок газети “Зоря” втретє виборола команда “Гірник”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у селі Івано-Благодатнє відбувся футбольний турнір на кубок газети Кіровоградської районної ради та районної державної адміністрації «Зоря», проведення якого редакція газети ініціює  четвертий рік поспіль.

Змагання відкрили почесні гості – перший заступник голови районної державної адміністрації Олександр Мільто, депутат обласної ради Віктор Серпокрилов, генеральний директор ПП «Влад» Віктор Демченко, які побажали гравцям перемоги. Всім командам почесні гості вручили футбольні м’ячі, а від райдержадміністрації – комплект футбольної форми іваноблагодатненській команді “Славія” за популяризацію і розвиток футболу серед дітей та молоді району.

Дванадцять команд з району зареєструвалися для участі в турнірі на кубок газети: ФК “Сокіл” (с. Соколівське), ФК “Бережинка” (с. Бережинка), ФК “Агроспорт” (с. Созонівка), ФК “Альянс” (села Вишняківка та Назарівка), ФК “Федорівка” (с. Федорівка), ФК “Клинці” (с. Клинці), ФК “Калинівка” (с. Калинівка), ФК “Славія” (с. Івано-Благодатнє), ФК “Гірник” (“Інгульська шахта”), ФК “Грузьке” (с. Грузьке), ФК “Огнеупор” (с. Катеринівка), ФК “Володимирівка” (с. Володимирівка).

Футболісти викладалися на повну. Гарну гру продемонстрували спортсмени команди-півфіналісти “Володимирівка” та  “Клинці”. Вперше на районних змаганнях з футболу грала команда із села Калинівка, яка продемонструвала досить хороший рівень підготовки.

У фінальну боротьбу вирвалися ФК «Гірник» (команда «Інгульської шахти», с. Первозванівка) та ФК «Огнеупор» (команда с. Катеринівка»). Дві сильні команди гідно відстоювали свої ворота, тож зіграли в нічию. Вирішальними стали пенальті –  рахунок 4:2 на користь команди “Гірник”, яка втретє виборює кубок з моменту відродження футбольного турніру. Трохи не вистачило для перемоги гравцям із Катеринівки, тож вони зайняли почесну другу позицію.

За майстерністю гри визначили кращих нападника – Дениса Азіму (ФК “Гірник), півзахисника – Рауфа Мєлікова (ФК “Клинці”), захисника – Віталія Гоценка (ФК “Володимирівка”) та воротаря Сергія Печеренського (ФК “Огнеупор”).

Переможців було нагороджено кубками та дипломами, які вручили начальник відділу молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Костогриз та голова районної федерації футболу Олег Кравцов.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар