У Кіровограді відзначили день дорожника (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

25 жовтня дорожники відзначать своє професійне свято. Передсвяткова нарада пройшла під керівництвом начальника Служби автодоріг у Кіровоградській області Сергія Поліщука.

З 1993 року в Україні відзначають День автомобіліста і дорожника, а не просто День водія, як було раніше. Традиційно свято припадає на останню неділю жовтня, цього року – 25-го числа. Напередодні свята до Кіровограда з’їхалися начальники районних дорожніх підприємств на нараду, аби підбити підсумки будівельного сезону.

Та розпочалася зустріч з приємного – привітань з професійним святом та нагородженням кращих представників галузі грамотами та подяками. Долучився до урочистостей і заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Коваленко:

– В першу чергу хотілося б подякувати вам за вашу нелегку роботу, яку доводиться виконувати за будь-яких умов, за те що дороги Кіровоградщини далеко не найгірші в країні, і за те, що у нас з вами склалися не лише партнерські, а й по-справжньому дружні стосунки. А по-друге, привітати з вашим професійним святом і побажати нових звершень, процвітання і приємних змін.

Крім того, Сергій Петрович зазначив, що поточний рік виявився більш успішним ніж минулий у плані фінансування з місцевих бюджетів, тому є надія, що в наступному вдасться зробити набагато більше, а зараз треба сконцентруватися на забезпечені проїзду у осінньо-зимовий період, коли погода особливо непередбачувана. На завершення заступник голови ОДА вручив Грамоти обласної державної адміністрації керівникам та працівникам філій ДП «Кіровоградський облавтодор».

Начальник Служби Сергій Поліщук та директор ДП «Кіровоградський облавтодор» Андрій Руднік теж привітали підлеглих зі святом і вручили відзнаки – Подяки та Грамоти Укравтодору, Служби автодоріг та Облавтодору.

– Будівельний рік для нас минув. Він був нелегким, але ми зробили все від нас залежне аби  проїзд по території Кіровоградської області був безпечним, – зазначив Сергій Поліщук. – Та це не значить, що можна розслабитися. Доки буде дозволяти погода і будуть у наявності матеріали – роботи по відновленню автодорожнього покриття слід продовжувати. Я щиро радію з того, що навіть в умовах дуже обмеженого фінансування ми змогли виконати максимальну кількість робіт. Тож дякую вам і вашим підлеглим за якісну робу, а вашим сім’ям за підтримку і розуміння, адже дорожники не мають чіткого робочого графіка – за необхідності працюють з раннього ранку і до ночі, або й всю ніч. Особливо взимку.

Нехай наступний сезон і рік будуть для нас більш плідними, щоб вистачило сил і можливостей зробити дороги сучасними. Ви – фахівці. Ви добре знаєте свою справу і вмієте її робити, тому ці відзнаки цілком заслужені. Ще раз зі святом!, – додав начальник Служби.

Андрій Руднік також висловив слова подяки та побажав всіляких гараздів і більш детально зупинився на завданнях, які чекають дорожників уже найближчим часом. Керівники підприємств у свою чергу поділилися наболілим – кому чого не вистачає аби ввійти у зимовий сезон вчасно.

Завершили зустріч невеличким сюрпризом. Керівник профкому дорожників Людмила Попова вручила м’яч начальнику Олександрійської ДЕД Вадиму Коюденку. Це символічний знак подяки за здобуту перемогу на першому Всеукраїнському чемпіонаті з міні-футболу серед дорожників, який влітку проходив в Одесі. Вадим Валентинович є капітаном збірної команди шляховиків Кіровоградщини.

 Прес-служба САД у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар