Корецький: Київ – це столиця України, а не опозиції і протестувальників

Через те, що учасники акцій протесту на майдані практично паралізували життя столиці, не повинні страждати ні кияни, ні робота державних служб.

Так вважає директор Кіровоградського професійного ліцею, депутат обласної ради Микола Корецький.

Він також додав, що розблокування вулиць здійснювалось на виконання постанови адміністративного суду про заборону блокування транспортних комунікацій, тобто цілком законним шляхом.

Учора ввечері закінчився 5-денний термін, відведений судом на те, щоби демонстранти розблокували адмінбудівлі та центральні транспортні магістралі Києва. Правоохоронні органи діяли толерантно, не застосовуючи спецзасобів та не реагуючи на численні провокації з боку нардепів та екстремістів від опозиції. У цьому можна переконатися, переглянувши відео на новинних сайтах і в соцмережах. Протестувальники повинні рахуватись з думкою інших громадян, які хочуть жити нормальним спокійним життям, без революцій і потрясінь. Столиця європейської країни не повинна погрузнути в хаосі та анархії. Київ – це столиця всієї України, а не опозиції і протестувальників», — сказав Микола Корецький

Поширити:

Залишити коментар:

коментар