Ще один кубок на рахунку танцювальної столиці (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Нещодавно на столичному турнірі зі спортивних танців Family Cup кіровоградська пара виборола перше місце.

Родіон Камшиленко та Ксенія Сотніченко танцюють разом у ДЮТК “Олімп” уже 5 років. Зе цей час вони назбирали багаж кубків та призів із чемпіонатів різного рівня. Нещодавно марафон перемог поповнився першістю на Family Cup у Києві.

Із 14 пар-конкурентів кіровоградці виявились найталановитішими, без зусиль обійшовши учасників із Києва та Харкова.

Родіон запевняє, що наполеглива праця – безсумнівний ключ до успіху: “Якщо працювати під чітким керівництвом тренерів, нічого не буде важко. Ще важливо вірити в те, що ти робиш, вірити в те, що досягнеш бажаного”.

Окрім того, Родіон каже, що дуже важлива дружня атмосфера в команді: між тренерами й парою та в середині пари. “Коли танцювальна пара – окрема країна зі своїми правилами і законами це мего круто. Наразі в нас саме так і є”, – розповідає танцюрист.

Читайте також: “Кіровоградець на шоу “Танцюють всі”: про талановиті брови, зіркових суддів та клан бально-спортивних танців (ФОТО, ВІДЕО)”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар