РНБО: Протягом доби в зоні АТО не прозвучало жодного пострілу (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З 18 години вчорашнього вечора і до 6 ранку сьогодні у зоні проведення АТО не прозвучало жодного пострілу. Наші військові завершили перший етап по відводу озброєння, передбаченого Мінськими домовленостями.

За кожним кроком наших військових пильно стежили представники місії ОБСЄ, які проводять верифікацію відведеного озброєння. Про це розповів сьогодні вранці речник  штабу Антитерористичної операції капітан 1 рангу Леонід Матюхін.

Набридла війна і тим, кого спочатку задурили терористичні пропагандисти. Багато членів НЗФ, розуміючи невідворотність покарання за свої дії, намагаються позбутися зброї та боєприпасів. Вони вивозять її в лісопосадки, на звалища чи просто скидають у каналізаційні колектори. Представники так званих «МВС» так званих «ДНР» та «ЛНР» щодня знаходять ящики з боєприпасами, безліч автоматів, гранатометів, десятки тисяч патронів, гранат і багато іншого. Навіть знаходячись у повній інформаційній ізоляції вони почали розуміти, що бути агресором – це бути вбивцею.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар