Представницям прекрасної статі розкажуть, як зберегти своє здоров’я

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

З нагоди Всеукраїнського дня боротьби з захворюванням на рак молочної залози відбудеться день відкритих дверей у Кіровоградському обласному онкологічному диспансері.

Як повідомили Першій електронній організатори, представниць прекрасної статі запрошують прослухати інформативну лекцію про жіноче здоров’я і пройти тренінг по методиці само обстеження молочних залоз.

Рак молочної залози – одне з найпоширеніших онкологічних захворювань серед жінок. Особливо ризикують стати жертвами цієї хвороби представниці «слабкої статі», вік яких вже наближається до сорока років. У всьому світі в останні десятиліття розгорнулася кампанія по боротьбі з раком молочної залози.

День відкритих дверей відбудеться 17 жовтня з 9.00 в актовому залі онкодиспансеру.

Нагадаємо, що з 2005 року 20 жовтня проводиться Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози, а 4 лютого – Міжнародний день боротьби з онкологічними захворюваннями.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар