У Кіровоград завітає автор першого в Україні технотрилера

Наступного тижня, 21 жовтня (середа), о 17.00 в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського (вул. Велика Перспективна, 24) у Кіровоград із презентацією нової книги їде відомий український письменник Макс Кідрук.


Автор презентуватиме нову книгу “Бот: Ґуаякільський парадокс” – продовження першого українського технотрилера “Бот”.
Вартість квитка: 20 грн.

Квитки можна придбати:
1) В галереї “Єлисаветград” (Вул. Пашутінська, 36)
2) За телефоном 050-063-04-83

Про книгу:

Після подій, описаних у першій книзі, Тимур Коршак більше не може програмувати і намагається забути події, що трапилися з ним п’ять років тому. Він і не здогадується, що в еквадорському місті Ґуаякіль розповсюджується епідемія, яка спричиняє напади жорстокості. І все це дуже схоже на те, з чим йому довелося зіткнутися в Атакамі. Величезна кількість людей потрапляє до психіатричної клініки, де вони малюють одинакові фрактали та безупинно повторюють ім’я Тимур.
На пошуки психоістоти до Еквадору відправляються колишній програміст Тимур Коршак, найманець Хедхантер та психіатр Лаура Дюпре.

Про автора:
Макс Кідрук – відомий український письменник, мандрівник. Співучасник акції «На Зеландію!» разом із Сергієм Притулою, автор ролика «Азаров, ай-яй-яй!», автор першого українського технотрилера «Бот». За освітою інженер-енергетик. Загалом побував більше ніж у 30 країнах , серед яких Мексика, Еквадор, Перу, Китай, Чилі, Бразилія, Ангола, Намібія, Нова Зеландія та інші.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар