Міська влада Кіровограда не виконає вимоги перевізників

Вимоги, які у вигляді резолюції передали до міської влади Кіровограда два транспорті підприємства міста, виконані не будуть.

Про це заявив перший заступник міського голови Кіровограда Володимир Каніщев, передає кореспондент Першої електронної.

У резолюції , за словами посадовця, зазначена низка вимог.

Зокрема, стосовно заборгованості з виплати заробітної плати, що утворилася на підприємствах ПАТ «Автобусний парк 13527» та ТОВ «Єлисаветградська транспортна компанія» (тролейбусний парк), та вимоги дати гроші на її погашення, влада заявила, що розділяє занепокоєння працівників і згодна з тим, що людям треба виплатити гроші.

«Але місту для покриття витрат на перевезення пільгових категорій громадян з державного бюджету виділили 15,9 млн гривень. З них 12,8 вже профінансовані. Найближчим часом будуть проплачені ще 700 тисяч, які вже є на казначейських рахунках… За розрахунками, з огляду на кількість пільговиків у Кіровограді, місту потрібна дотація у розмірі більше 20 млн. гривень. Ніхто ж не приховує, що нам «урізали» фінансування. Але всі гроші, які надходять як дотація за перевезення пільговиків спрямовується саме на ці два підприємства, хоча пільговиків перевозять не лише вони…»,- пояснив Каніщев.

Щодо іншої вимоги – скасування нового маршруту «1ц» – про це не може бути й мови.

У міськраді пояснюють: він не може бути скасований хоча б з огляду на те, що він з’явився на вимогу мешканців міста, які через численні скарги на гарячу лінію голови ОДА і до управління розвитку транспорту міськвиконкому доводили потребу в такому маршруті.

«Ми ж запропонували автобусному парку брати участь у конкурсі на обслуговування цього маршруту», – додав Каніщев.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар