Кіровоградщина: телевізор і телефон коштуватимуть грабіжнику до 6 років в’язниці

Квартирна крадіжка телевізора та мобільного телефону обійдеться жителю Світловодського району до 6 років позбавлення волі. Про це Першій електронній повідомляють у прес-службі УМВС України в Кіровоградській області.

У вересні до міліції надійшло повідомлення від жителя селища про те, що його квартири викрадено телевізор та мобільний телефон. Поки господар був на роботі, зловмисник вночі проник у помешкання через балкон і забрав майно.

“У результаті проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний місцевий житель. Чоловік викрадені речі в подальшому продав на території іншої області, отримані кошти витратив на власні потреби. Телевізор правоохоронці вилучили у «нових» власників”, – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Злодію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років

Поширити:

Залишити коментар:

коментар