Кіровоградець шукає однодумців для участі у благодійній гонці (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградець донецього походження Вадим Хрипливий зібрався на благодійну “Гонку націй”, яка відбудеться 14 листопада у Києві.

Керівник кіровоградського екстрим-клубу «EKVITAS», спортсмен Вадим Хрипливий готується до наймасштабнішого забігу із перешкодами «Гонка нації». Зараз він шукає однодумців, разом із якими він поїде підкорювати столичні траси.

“Я шукаю людей, які хочуть випробувати себе на міцність, витривалість і виміряти свою силу духу. Хто не боїться – гайда зі мною! Долучайтеся, про Кіровоград мають почути!” – каже Вадим.

Змагання проходитимуть у чотирьох категоріях: ELITE, STANDART, MILITARI та TEAM. Зібрані кошти від забігу MILITARI буде передано на потреби бійців, постраждалих на Сході. Кожен учасник обирає досяжний рівень складності. Їх всього три: «Забіг сили» (5 км, більше 15 перешкод), «Забіг волі» (13 км з 20 перешкодами), «Забіг духу» (21 км, близько 25 надскладних перешкод). Учасникам доведеться долати безліч різноманітних перешкод. Завдання усклюнюють суворими погодні умови.

Для учасників також влаштовують спеціальні майстер-класи, дають консультації щодо фізичної підготовки та системи харчування і проводять двічі на тиждень відкриті тренування.

Участь у забігу платна. Якщо зареєструватися до 22 жовтня – 450 гривень, з 22 жовтня до 11 листопада – 550 гривень, в день забігу – 700 гривень.

Зареєструватися на офіційному сайті проекту: racenation.com.ua.

Телефон Вадима: 095-020-38-20; 097-37-55-147

Поширити:

Залишити коментар:

коментар