Завтра кіровоградці мітингуватимуть під стінами міськради

Завтра, у вівторок, о 9.00 біля приміщення Кіровоградської міської ради відбудеться мітинг за скасування рішень Кіровоградської міської ради від 04 червня 2015 року № 4118 “Про організацію підготовки та проведення громадських слухань, громадського опитування щодо перейменування міста Кіровограда” та №4698 від 22 вересня 2015 року «Про організацію підготовки та проведення громадського опитування щодо перейменування міста Кіровограда». про це першій електронній повідомили активісти громадського руху “Антиреванш”.

Громада міста виступає проти проведення такого опитування, адже воно не матиме жодної юридичної сили, відбувається за непрозорою процедурою, його результати можна підтасувати, тому гроші, виділені на нього, а саме – 600 тис. грн., мають бути витрачені на інші, важливіші цілі.

Депутатам будуть презентовані підписи проти опитування, зібрані протягом останнього тижня у мешканців міста силами Громадського руху «Антиреванш».

В заході візьмуть участь політичні партії «Правий Сектор», ВО «Свобода», «Народний контроль», Радикальна партія Олега Ляшка, «УКРОП», Об’єднання «Самопоміч», кандидат на посаду міського голови Андрій Максюта, громадські організації «Просвіта», «Комітет відновлення історичної справедливості» та «Національний Альянс».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар